Financiering kent vele vormen en maten, denk aan een lening, obligaties of aandelen. Deze worden steeds vaker opgehaald bij niet-traditionele partijen. Een lening kun je afsluiten bij de bank, maar ook onderhands bij een belegger of een andere vermogensverschaffer. Naast een veelvoud aan financieringsvormen bestaat er ook een veelvoud aan -bronnen. Welke financieringsvorm het beste past bij uw organisatie verschilt per project en per moment.

Om inzicht te krijgen in uw mogelijkheden toetsen we de financierbaarheid van uw organisatie. Van groot belang hierbij is het risicoprofiel. Wij zetten onze kennis en ervaring in om de best passende combinatie van financieringsvormen voor u te vinden, waarna de zoektocht naar de juiste vermogensverschaffer een stuk eenvoudiger wordt. Wij helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste combinatie, maar waken er ook voor dat alles juridisch op elkaar aansluit.

Financierings-behoefte

Bepaal de financieringsbehoefte.

Bepaal de financierings-behoefte.

Financieringsmix

Kies de best passende combinatie.

Financierings-begeleiding

Maak gebruik van ervaring en netwerk.

Fundingscan

Krijg een indicatie van de financierbaarheid.

Partners

Niet alleen de financieringsvorm moet passen bij de behoefte, ook het risicoprofiel moet een match zijn. Een rating brengt hier uitkomst. Een goede rating opent deuren naar financiers die zelf niet beschikken over analisten die aanvragen beoordelen. Naast een ratingpartner werken wij samen met andere partijen die onder andere de toegang tot alternatieve financiers vereenvoudigen.