Marktinformatie

Elke organisatie heeft haar eigen kernrisico’s binnen de bedrijfsvoering die inherent zijn aan de aard van de organisatie. Daarnaast hebben veel organisaties ook niet-kernrisico’s, zoals financiële risico’s in de rente- en valutamarkt. Renteniveaus en valutakoersen fluctueren vrijwel dagelijks en kunnen uw financiële resultaten beïnvloeden. Inspelen op wisselkoers- en renteveranderingen kan alleen als u op tijd op de hoogte bent van bewegingen op de voor u relevante markten. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op de financiële markten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Actuele en historische data

Ilfa stelt, ten behoeve van bedrijven, organisaties en instellingen, wekelijks een actueel marktoverzicht ter beschikking met tarieven op valuta- en rentemarkten. Daarnaast zijn ook historische data beschikbaar.

Klik op 'Download' voor een overzicht van de indicatieve koersen op valuta- en rentemarkten.

Download

Wekelijkse update

Elke week sturen wij een e-mail uit met daarin de link naar de marktupdate en een korte analyse van de cijfers. Wilt u deze ook ontvangen? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter.

De marktupdate

Behoefte aan een actueel marktoverzicht met tarieven op valuta- en rentemarkten? Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang een link naar de marktkoersen en een korte analyse van de cijfers.

Bedankt voor uw inschrijving!
Oeps! Er ging iets niet goed.

Over Ilfa

Op een integere en professionele manier helpen wij treasury naar de praktijk te vertalen. Naast hoogwaardig advies bieden we diensten aan om u te ondersteunen en te ontzorgen bij het uitvoeren van treasury taken op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wij maken het voor alle soorten organisaties, groot en klein, mogelijk te beschikken over een volledige treasury functie en bieden indien gewenst doorlopende ondersteuning.

Ilfa is er om u te helpen

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste treasury nieuws en de nieuwste ontwikkelingen via onze blogs.

In contact komen?

We voeren graag een inhoudelijk gesprek. Laat uw gegevens achter om een afspraak in te plannen.