ILFA Group opent de beursdag

Ter ere van de overname van het aandelenfinancieringsplatform Symbid opent ILFA Group de beursdag.

Volledig spectrum van beleggingen

Door de overname versterkt ILFA Group haar financieringsaanbod door naast obligaties ook eigen vermogen financiering aan te bieden. Daarnaast maakt het met haar technologische oplossingen een verdere professionaliseringsslag in met name het portefeuillebeheer voor investeerders. Symbid zal na de overname door ILFA onder het eigen merk actief blijven met dezelfde dienstverlening, maar profiteren van de kennis, expertise en technologie van ILFA.

Fred van der Stappen, directeur ILFA Group: “Symbid is al jaren een van de toonaangevende partijen op het gebied van online aandelen financiering. Het team heeft veel ervaring en beschikt over het leidende technologische platform in Europa voor aandelen- en convertible funding. Wij verwachten veel synergie te kunnen behalen bij onze activiteiten.”

ILFA Group

ILFA heeft als kernactiviteit het helpen van bedrijven en instellingen met het structureren en aantrekken van financiering en het aan bieden van hoogwaardige treasury management software. ILFA zet al jarenlang onder meer de funding platformen AndersFinancieren en European Capital Exchange in om grote en professionele investeerders, mede via privaat publieke projecten in de zorgsector en woningbouw, van dienst te zijn.