Voor het goed uitvoeren van financiële transacties is kennis nodig. Ook ervaring en toegang tot informatie spelen een grote rol bij het succes van een transactie. De specialisten van de Treasury Desk hebben dit allemaal. Zij hebben kennis over en ervaring met onder andere derivaten, zoals swaps en opties, maar ook de pricing van alle financieringsvormen en FX-transacties. Door goed zicht op koersontwikkelingen en rechtstreeks contact met de dealingroom van banken zorgt de Treasury Desk ervoor dat de prijs van elk financieringsinstrument optimaal tot stand komt.

Transactie support

Profiteer van marktkennis en ervaring.

Treasury abonnement

De sparringpartner voor uw treasury.

Treasury outsourcing

Besteed taken uit aan specialisten.

Market update

Elke organisatie kent risico’s die inherent zijn aan de aard van de organisatie en risico’s van buitenaf. Zo kunnen organisaties worden geconfronteerd met aanzienlijke valuta-, grondstof- en renterisico’s en met volatiliteit op de financiële markten. Bovendien zijn de producten die worden aangeboden om deze risico’s te beheersen complex.

Anticiperen op wisselkoers- en renteveranderingen kan alleen als u op tijd op de hoogte bent van bewegingen op de voor u relevante markten. Wij geloven dat het geheel van markten, risico en afdekking transparant moet zijn. Daarom zetten wij onze kennis en ervaring in om hier duidelijkheid in te brengen. Wij stellen elke week een actueel marktoverzicht beschikbaar met tarieven op de valuta- en rentemarkten. Deze is te downloaden via de onderstaande button. Ook kunt u gebruik maken van onze Treasury Toolbox.

De Treasury Desk analyseert elke week de cijfers. Wilt u ook een analyse van de koersen ontvangen? Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang een link naar de marktkoersen en een korte analyse van de cijfers.

Uw aanmelding is gelukt.
Oeps! Er ging iets niet goed. Probeer het (later) opnieuw.