Niet elke organisatie heeft de tijd, ruimte of wens om alle treasury taken zelf uit te voeren. Outsourcing kan in dat geval uitkomst bieden. De Treasury Desk kan taken overnemen en op een efficiënte en deskundige manier voor u uitvoeren. U bepaalt zelf in welke mate u taken uitbesteed. Dit kan outsourcing van de volledige treasury zijn of het overdragen van enkele onderdelen. Door taken uit te besteden, hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelen van vervanging bij ziekte of vakantie van uw medewerkers of het opleiden van personeel.

Ons team van specialisten is flexibel en onafhankelijk, maar blijft altijd in contact. Afspraken worden nageleefd en kunnen in overleg worden aangepast. Daarnaast staat de Treasury Desk klaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden.

Transactie support

Profiteer van marktkennis en ervaring.

Treasury abonnement

De sparringpartner voor uw treasury.

Treasury outsourcing

Besteed taken uit aan specialisten.

De Ilfa-methodiek

Een treasury moet op tijd beschikken over de juiste informatie om ontwikkelingen en bedreigingen tijdig te signaleren. Ilfa heeft een methodiek ontwikkeld die ondersteunt bij het ontwerpen of restylen van de structuur van uw treasury. De Ilfa-methodiek zorgt voor een treasury die maximaal aansluit op de overige bedrijfsonderdelen, rollen, taakverdeling en verantwoordelijkheden. Zo houdt u genoeg tijd over om naast het bijhouden van ontwikkelingen daadwerkelijk bij te sturen en transacties uit te voeren. De methodiek zorgt voor een systematische manier van werken, waardoor de kwaliteit en integriteit van handelen wordt gewaarborgd.

Lees meer in de Ilfa-methodiek flyer.