Twijfelt u of een treasury managementsysteem meer inzicht biedt dan uw huidige liquiditeitsprognose? Wilt u de ondersteuning van de Treasury Desk ervaren zonder dat u direct vastzit aan een meerjarig contract? De Treasury Scrum biedt een oplossing. Voor een vaste (beperkte) vergoeding en een beperkte tijdsinvestering krijgt u: in drie korte scrums inzicht in uw cashflows, wordt uw liquiditeitspositie bepaald en worden verwachte kasstromen in kaart gebracht. Door de scrums krijgt u een goed beeld van de toekomstige financiële behoeftes van uw organisatie en krijgt u meer tijd om op potentiële risico’s te reageren.

Vervolgens krijgt u drie maanden toegang tot de module Cashmanagement uit ons treasury managementsysteem Treasury Metrics. Ook vindt er regelmatig afstemming en overleg plaats tussen uw organisatie en het team van Ilfa. Aan het einde van de Treasury Scrum bepaalt u of u verder gebruikt wilt maken van onze diensten.

TreasuryMetrics
‍‍

Volledig inzicht in uw treasury.

Treasury Toolbox

Snel inzicht door rekentools.

Treasury Scrum

Een korte, grondige doorkijk.

Een speciale Treasury Scrum

Elk jaar voeren wij, in samenwerking met Hogeschool Utrecht, twee gratis Treasury Scrums uit. Ilfa en Hogeschool Utrecht werken al jarenlang samen om onderwijs te combineren met beroepspraktijk. Elk jaar wordt een project opgezet waarin studenten aan de slag gaan op een treasury afdeling van een bedrijf. Waar deze afdeling in het begin van de samenwerking nog fictief was, hebben de studenten de afgelopen jaren de stap gemaakt naar echte organisaties.

Onder begeleiding van ervaren medewerkers en consultants van Ilfa hebben de derde- en vierdejaarsstudenten van Hogeschool Utrecht de volgende organisaties geholpen: Bernhoven, een ziekenhuis in Uden; Madaster, het kadaster voor materialen; Von Gahlen, ontwerper en producent van loden afschermingsproducten voor de zorg; Pactum, jeugd- en opvoedhulpverleners; Aafje, zorginstelling in Rotterdam e.o. en Green Real Estate, familiebedrijf dat zich richt op aankoop, ontwikkeling en management van vastgoed.