June 7, 2022
Webinar

Een Ilfa kennissessie over In-house bank

Wat is In-house bank en wat is het doel ervan? Welke voordelen zijn er en hoe werkt het precies? Deze onderwerpen passeren de revue tijdens onze webinar over In-house bank. In ongeveer een uur beantwoorden Arnoud Doornbos, treasury specialist, en Filip Verboven, treasury softwareontwikkelaar, deze vragen en laten zij aan de hand van voorbeelden zien wat de toegevoegde waarde van In-house banking is voor de treasury afdeling.

De webinar start op dinsdag 7 juni om 16:00 en duurt ongeveer een uur. U kunt deelnemen via deze link: https://ilfa.my.webex.com/meet/info. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De webinar openen

Om toegang te krijgen tot de beveiligde Webex-omgeving van de webinar moet u een aantal stappen volgen. Klik op de link en vervolgens op ‘Neem deel vanuit uw browser’. Vul uw naam in en de tekst op de afbeelding. Uw e-mailadres is niet nodig. Klik op ‘Volgende’ en sta toe dat Webex gebruikt maakt van uw camera en microfoon (indien aanwezig). U kunt nu kiezen of u uw microfoon wilt dempen en uw video wilt stoppen. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, klikt u op ‘Deelnemen aan vergadering’. U zit nu in de webinar.