Ilfa heeft een in eigen huis ontwikkeld treasury managementsysteem: Treasury Metrics. Deze software zorgt dat uw treasury processen volledig worden ondersteund, desgewenst via maatwerk. Treasury Metrics is modulair en helpt allerhande vragen te beantwoorden:

  • Wilt u een overzicht van uw liquiditeiten of wilt u weten hoe uw kasstromen zich gaan ontwikkelen? De module Cashmanagement maakt dit snel inzichtelijk.

  • Wilt u inzicht in de risico’s voor uw organisatie? De module Riskmanagement brengt in een handomdraai valuta-, rente-, krediet- en financieringsrisico’s in beeld.

  • Wilt u de liquiditeiten van een dochteronderneming intern beheren? De module In-house bank biedt een makkelijke manier om dit te doen.

De inrichting van de software wordt afgestemd op uw organisatie en is op maat gemaakt. Waar de focus op ligt is afhankelijk van uw organisatie, vragen en wensen. Daarnaast bevat Treasury Metrics een grote variatie aan rapportages die eenvoudig uitgedraaid kunnen worden en bevat het systeem een breed scala aan interfacing voor zowel import- (dagafschriften, ERP flows) als exportformaten (betalingsbestanden). De software is gebruiksvriendelijk en kan in diverse sectoren ingezet worden, waaronder zorg, fondsen, maritiem, retail en logistiek.

Treasury Metrics
‍‍

Volledig inzicht in uw treasury.

Interestmanager

Snel inzicht in
offertes.

FX-manager
‍‍


Binnenkort beschikbaar

Treasury Scrum

Een korte, grondige doorkijk.