Van young professional tot ervaren rot in het vak

Ilfa is een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Er is voor getalenteerde mensen altijd plaats, van student of young professional tot ervaren rot in het vak. We mixen software met service, ervaring met een frisse blik en aanpakken met ondersteuning. Wij waarderen verantwoordelijkheidsgevoel, leergierigheid en pro-activiteit.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun talenten en expertise willen inzetten voor hun eigen ontwikkeling en de groei van Ilfa. Ook stagiaires zijn van harte welkom. Aanstormend talent op financieel economisch gebied, IT, marketing of sales is bij ons welkom om zich verder te ontwikkelen. Al menig student is je voorgegaan!

Vacatures

Op dit moment hebben we geen open vacatures. Open sollicitaties zijn echter altijd welkom. Neem contact met ons op en dan kijken wij of we tot een mooie samenwerking kunnen komen.

Ervaringen van (voormalig) stagiairs

Benieuwd naar de ervaringen van (oud)werknemers? Lees hieronder wat Joran, Alexandra en Sharushan van hun stage vonden en waarom ze na hun stage bij Ilfa zijn blijven werken.