Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun talenten en expertise willen inzetten voor hun eigen ontwikkeling en de groei van Ilfa. Momenteel staan er geen vacatures open, maar open sollicitaties zijn van harte welkom! Stuur je motivatiebrief met cv naar info@ilfa.nl.

Stage

Wil je de uitdaging aangaan en studeren combineren met werken? Bij Ilfa krijg je hier ruimschoots de kans voor! Jong, aanstormend talent op financieel economisch gebied, ICT, marketing en sales is bij ons welkom om zich verder te ontwikkelen.  

Al menig student heeft bij Ilfa stage gelopen, een afstudeeropdracht gedaan of werkervaring opgedaan. Wij begeleiden jou bij je eerste stappen in de financiële wereld en jij helpt ons om scherp te blijven. Wil je stage lopen bij Ilfa? Stuur dan je motivatie met CV naar info@ilfa.nl.

Neem contact op

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van voormalig Ilfa-stagiairs? Lees hieronder wat Joran en Alexandra van hun stage vonden en waarom ze na hun stage bij Ilfa zijn blijven werken.

“In mijn tussenjaar heb ik stage gelopen bij Ilfa. Vanaf dag een werd ik betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden en maakte ik kennis met de veelzijdigheid van het treasury vakgebied. Ik kreeg ook de mogelijkheid om mee te werken aan interne als externe projecten van de Treasury desk. Door de grote variatie in werkzaamheden en de vrijheid die geboden werd mee te denken en werken aan projecten en vraagstukken heb ik hier een hele leuke en vooral leerzame stageperiode gekend.

Toen ik begon aan mijn masteropleiding kreeg ik het aanbod om voor Ilfa te blijven. Er werd intern heel goed rekening gehouden met mijn studiedruk. Na het afronden van de opleiding ben ik full time in dienst getreden en werk ik mede door de veelzijdigheid van werkzaamheden en leuke collega’s daags met plezier binnen de Treasury Desk.”

Joran
Canfijn

Alexandra
de Oliveira Mendes

“Afstudeerstage lopen bij Ilfa was een leuke uitdaging. Je bent echt onderdeel van het Treasury Desk-team. Het is geen stage waarbij je rotklusjes moet doen, maar je krijgt echt dagelijkse taken, mag meedraaien bij projecten en je wordt betrokken bij veel dingen als je laat blijken daar interesse in te hebben. Uiteraard werd er ook ruimte en hulp gegeven voor je scriptie. Er is veel kennis binnen Ilfa waar je als stagiair veel van leren.

Ik ben na mijn stage bij Ilfa blijven werken, omdat Ilfa een bedrijf is waarin ik kan doorgroeien. Ilfa stimuleert haar personeel om te blijven groeien. De afwisseling in het werk trok mij ook erg aan. Naast je dagelijkse en wekelijkse taken, loop je mee met grote projecten en de taken die daarbij horen kunnen per dag of week verschillen. Hierdoor blijf je nieuwe dingen leren.”

Over Ilfa

Op een integere en professionele manier helpen wij treasury naar de praktijk te vertalen. Naast hoogwaardig advies bieden we diensten aan om u te ondersteunen en te ontzorgen bij het uitvoeren van treasury taken op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wij maken het voor alle soorten organisaties, groot en klein, mogelijk te beschikken over een volledige treasury functie en bieden indien gewenst doorlopende ondersteuning.

Ilfa is er voor u

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste treasury nieuws en de nieuwste ontwikkelingen via onze blog en nieuwspagina.

In contact komen?

We voeren graag een inhoudelijk gesprek. Laat uw gegevens achter om een afspraak in te plannen.