De financiële wereld is complex

U staat er niet alleen voor

Samen managen wij uw toekomst

Goed beheerd geld helpt groeien

Treasury bewaakt de schatkist en ondersteunt de duurzame en verantwoorde groei van een organisatie. Het takenpakket is uitgebreid, de uitdagingen groot en de tijd beperkt. Wij bieden raad en daad via onze Treasury Desk en creëren zo rust en ruimte.

Treasury als service: volumes 2023

Per 1-1-2024 ondersteunde wij onze klanten met een gezamenlijke cashflow van bijna 14 miljard euro. In 2023 is er voor ruim 617 miljoen aan FX-opties, swaps en spots gesloten. De totaalwaarde in euro’s van leningen en derivaten dat de Treasury Desk beheerde per 1-1-2024 was ruim 2,1 miljard.

De juiste informatie op het juiste moment

Het is mogelijk dat (tijdelijk) specifieke treasury kennis, tools of vaardigheden niet in huis zijn of dat het niet rendabel is om dit voor de eigen organisatie in te richten. Onze Treasury Desk biedt de oplossing: het team van specialisten is in te zetten voor onder andere cash-, rente- en valutamanagement, het afsluiten van transacties, het verzorgen van financiële rapportages en het beantwoorden van vragen. Voor deze activiteiten hebben we vergunning  als beleggingsonderneming en hebben we ESG geïncorporeerd in onze dienstverlening.