In onze brochures, flyers en video’s leggen wij uitgebreid uit wat we doen als Ilfa. Of u nu meer wilt weten over onze Treasury Desk of benieuwd bent naar de Ilfa-methodiek, onze brochures en flyers geven u de informatie. Ook kunt u onze bedrijfsvideo bekijken, gemaakt voor RTL Z’s How it’s Done, waarin we een kijkje geven in onze keuken.

Kijk ook bij ‘Over ons’ voor meer informatie over onze vergunning, vacatures en onze sociale acties.

Vergunning

Bescherming en vertrouwen.

Werken bij Ilfa

Uitdaging en
variatie.

Ilfa in de maatschappij‍

Betrokken en
sociaal.

Brochures en flyers

Treasury Desk

De Treasury Desk biedt uw organisatie waar nodig ondersteuning. Van een eenmalige transactie tot het doorlopend uitvoeren van dagelijks terugkerende taken, de werkzaamheden die de Treasury Desk uitvoert zijn afgestemd op de organisatie en wensen van de klant.

Treasury Metrics

Ilfa’s treasury managementsysteem heet Treasury Metrics en is ontwikkeld door onze eigen software developers met jarenlange ervaring in IT en met treasury. Treasury Metrics zorgt voor een volledige ondersteuning van uw treasury processen.

Ilfa-methodiek

Met de Ilfa-methodiek creëren we ruimte voor de treasury. Systemen worden optimaal ingericht en de meer operationele, repeterende werkzaamheden kunnen elders binnen de organisatie of (tijdelijk) buiten de organisatie worden belegd.

Video

Dit is Ilfa

In het kort leggen wij uit hoe wij treasury toegankelijk maken voor alle organisaties, groot en klein. Naast hoogwaardig advies bieden we diensten aan om u te ondersteunen en te ontzorgen bij het uitvoeren van treasury taken op strategisch, tactisch en operationeel niveau.