Extra informatie

In onze brochures en video leggen wij uitgebreid uit wat we doen als Ilfa. Of u nu meer wilt weten over onze Treasury Desk of benieuwd bent naar onze software onze brochures geven u de informatie. Ook kunt u onze bedrijfsvideo bekijken, gemaakt voor RTL Z’s How it’s Done, waarin we een kijkje geven in onze keuken.

Dit is Ilfa - How it's Done

In het kort leggen wij uit hoe wij treasury toegankelijk maken voor alle organisaties, groot en klein. Naast hoogwaardig advies bieden we diensten aan om u te ondersteunen en te ontzorgen bij het uitvoeren van treasury taken op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Brochures en flyers

Treasury Desk brochure

De Treasury Desk biedt uw organisatie waar nodig ondersteuning. Van een eenmalige transactie tot het doorlopend uitvoeren van dagelijks terugkerende taken, de werkzaamheden die de Treasury Desk uitvoert zijn afgestemd op de organisatie en wensen van de klant.

Treasury Metrics brochure

Ilfa’s treasury managementsysteem heet Treasury Metrics en is ontwikkeld door onze eigen software developers met jarenlange ervaring in IT en met treasury. Treasury Metrics zorgt voor een volledige ondersteuning van uw treasury processen.