De Impact-scan van Ilfa en AKD

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Als mens, maar ook zakelijk worden we hard geraakt door de gevolgen van het virus en de getroffen maatregelen. Het is in deze crisisperiode belangrijk om inzicht te houden in uw financiën en een plan voor de komende maanden op te stellen. Zo kunt u adequaat blijven reageren op de huidige ontwikkelingen.

De Impact-scan

Op basis van hun brede praktijkervaring hebben Ilfa en AKD de Impact-scan voor ondernemingen ontwikkeld. Vanuit een juridisch en financieel perspectief worden knelpunten in uw organisatie in kaart gebracht. Zo kunnen juridische en financiële problemen op tijd worden gesignaleerd en kunnen er tegenmaatregelen getroffen worden. De Impact-scan reikt u daarvoor oplossingsrichtingen aan in de vorm van een plan van aanpak. Vervolgens helpen zowel Ilfa als AKD graag mee bij het uitrollen en implementeren van dit plan. Alles gericht op het maximaal weerbaar maken van uw organisatie.

Meer informatie vindt u in de presentatie over de Impact-scan.

Contact

Heeft u vragen over de Impact-scan of wilt u een Impact-scan voor uw onderneming? Neem contact op met Irma Langeraert via +31 85130 26 55 of irma@ilfa.nl.

De Impact-scan wordt aangeboden door Ilfa en AKD, een full-service Beneluxkantoor met advocaten, fiscalisten en notarissen.