Donatie DACT Treasury Fair 2023

Een van onze doelen is om initiatieven met grote maatschappelijke waarde te steunen. Soms doen we dit door organisaties aan financiering te helpen en soms door een donatie te doen. De DACT Treasury Fair hebben wij aangegrepen om dat laatste te doen. Tijdens de beurs hebben wij gasten uitgenodigd om mee te doen aan ons dobbelspel. Bij een worp van 2 of 4 zouden wij € 25 doneren aan de Kanjerketting. Als een gast een Ilfa-logo dobbelde was dat maar liefst € 100 aan donaties waard. Alles tezamen hebben de gasten op de beurs € 1.025 bij elkaar gedobbeld. Een bedrag dat wij meteen die dag nog hebben kunnen uitreiken aan vertegenwoordigers van de Kanjerketting. Annemieke en Manon hebben ons ook geholpen bij de loting voor de hoofdprijs van ons dobbelspel.

Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland de Kanjerketting ontwikkeld, een systeem dat bestaat uit kralen. Elke Kanjerkraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er onder andere kralen voor een chemokuur, een scan, haarverlies en een opname, de kraal die wij uiteindelijk hebben mogen adopteren. Kinderen met kanker rijgen deze Kanjerkralen aan een ketting en die ketting vertelt zo hun verhaal.

Er zijn verschillende manieren om de Kanjerketting te steunen. Van een eenmalige donatie tot een vast bedrag per maand of het steunen of zelf starten van een actie. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.kanjerketting.nl/zet-je-in-en-steun-de-kanjerketting.